美国留学网,留学美国,美国留学

美留网
当前位置:

留学资讯>

新闻详情

SSAT考试:数学measurement练习
浏览次数: 1198
作者: 美国留学网
发布时间: 2016-09-23 14:04:06
美国留学网——美国留学官方网站(教外综资认字【2000】第18号)专注于美国中学、本科、研究生以及美国高端名校留学服务,涵盖前期咨询、申请规划、评估选校 、文书写作、材料寄送、奖学金申请、签证辅导、抵美后续等项目内容!美国留学网逾30000录取榜单中,30%以上的学生喜获高 额奖学金,50%的学生获全美Top50名校offer,100%的学生如愿实现美国留学梦想!18年留学行业经验,值得信赖的权威留学品牌,美国留学网金牌顾问团队竭诚为您服务!

1. What will it cost to carpet a room with indoor/outdoor carpet if the room is 10 feet wide and 12 feet long? The carpet costs 12.51 per square yard.
A. $166.80
B. $175.90
C. $184.30
D. $189.90
E. $192.20
2. If the perimeter of a rectangular house is 44 yards, and the length is 36 feet, what is the width of the house?
A. 10 yards
B. 18 yards
C. 28 feet
D. 32 feet
E. 36 yards
3. What is the volume of the following cylinder?
A. 210.91
B. 226.20
C. 75.36
D. 904.32
E. 28.26
4. What is the volume of a cube whose width is 5 inches?
A. 15 cubic inches
B. 25 cubic inches
C. 64 cubic inches
D. 100 cubic inches
E. 125 cubic inches
5. Sally has three pieces of material. The first piece is 1 yd. 2 ft. 6 in. long, the second piece is 2 yd. 1 ft. 5 in long, and the third piece is 4 yd. 2ft. 8in long. How much material does Sally have?
A. 7 yd. 1 ft. 8 in.
B. 8 yd. 4 ft. 4 in.
C. 8 yd. 11 in.
D. 9 yd. 7 in.
E. 10 yd.
6. A can´s diameter is 3 inches, and its height is 8 inches. What is the volume of the can?
A. 50.30
B. 56.55
C. 75.68
D. 113.04
E. 226.08
7. If the area of a square flowerbed is 16 square feet, then how many feet is the perimeter of the flowerbed?
A. 4
B. 12
C. 16
D. 20
E. 24
8. Of the following units which would be more likely used to measure the amount of water in a bathtub?
A. kilograms
B. liters
C. milliliters
D. centigrams
E. volts
9. If a match box is 0.17 feet long, what is its length in inches the most closely comparable to the following?
A. 5 1/16 inch highlighter
B. 3 1/8 inch jewelry box
C. 2 3/4 inch lipstick
D. 2 3/16 inch staple remover
E. 4 1/2 inch calculator
10. What is the cost in dollars to steam clean a room W yards wide and L yards long it the steam cleaners charge 10 cents per square foot?
A. 0.9WL
B. 0.3WL
C. 0.1WL
D. 9WL
E. 3WL

1. (A) 2. (A) 3. (B) 4. (E) 5. (D) 6. (B) 7. (C) 8. (B) 9. (D) 10. (A)
 

美国留学网
美国留学网

留学问题轻松问

本人允许通过电话形式联系,确认咨询需求