美国留学网,留学美国,美国留学

美留网
当前位置:

留学资讯>

新闻详情

SSAT数学 关于百分比的练习题
浏览次数: 1820
作者: 美国留学网
发布时间: 2016-09-23 13:23:14
美国留学网——美国留学官方网站(教外综资认字【2000】第18号)专注于美国中学、本科、研究生以及美国高端名校留学服务,涵盖前期咨询、申请规划、评估选校 、文书写作、材料寄送、奖学金申请、签证辅导、抵美后续等项目内容!美国留学网逾30000录取榜单中,30%以上的学生喜获高 额奖学金,50%的学生获全美Top50名校offer,100%的学生如愿实现美国留学梦想!18年留学行业经验,值得信赖的权威留学品牌,美国留学网金牌顾问团队竭诚为您服务!

1. If a discount of 20% off the retail price of a desk saves Mark $45, how much did he pay for the desk?
A. $145
B. $160
C. $180
D. $210
E. $215
2. A customer pays $1,100 in state taxes on a newly purchased car. What is the value of the car if state taxes are 8.9% of the value?
A. $9.765.45
B. $10,876.90
C. $12,359.55
D. $14,345.48
E. $15,745.45
3. How many years does Steven need to invest his $3,000 at 7% to earn $210 in simple interest?
A. 1 year
B. 2 years
C. 3 years
D. 4 years
E. 5 years
4. Sabrina´s boss states that she will increase Sabrina´s salary from $12,000 to $14,000 per year if she enrolls in business courses at a local community college. What percent increase in salary will result from Sabrina taking the business courses?
A. 15%
B. 16.7%
C. 17.2%
D. 85%
E. 117%
5. 35% of what number is 70?
A. 100
B. 110
C. 150
D. 175
E. 200
6. What number is 5% of 2000?
A. 50
B. 100
C. 150
D. 200
E. 250
7. What percent of 90 is 27?
A. 15%
B. 20%
C. 30%
D. 33%
E. 41%
8. Jim works for $15.50 per hour for a health care facility. He is supposed to get a 75 cent per hour raise at one year of service. What will his percent increase in hourly pay be?
A. 2.7%
B. 3.3%
C. 133%
D. 4.8%
E. 105%
9. If 45 is 120% of a number, what is 80% of the same number?
A. 30
B. 32
C. 36
D. 38
E. 41
10. How long will Lucy have to wait before her $2,500 invested at 6% earns $600 in simple interest?
A. 2 years
B. 3 years
C. 4 years
D. 5 years
E. 6 years

1. (C) 2. (C) 3. (A) 4. (B) 5. (E) 6. (B) 7. (C) 8. (D) 9. (A) 10. (C)
 

美国留学网
美国留学网

留学问题轻松问

本人允许通过电话形式联系,确认咨询需求